Головна » 2017 » Березень » 9 » «Звучи над нашим рідним краєм, безсмертне слово Кобзаря!».
21:01
«Звучи над нашим рідним краєм, безсмертне слово Кобзаря!».

Щорічно у березневі дні весь український народ вшановує пам'ять національного поета Тараса Шевченка.

Вже традиційно, у рамках місячника, присвяченого величній постаті українського генія, співця покріпачених та знедолених, 9 березня 2017 року у Томаринській ЗОШ І-ІІ ступенів учителями української мови та літератури, членами учнівського самоврядування, класними керівниками, класоводами та завідувачем сільської бібліотеки було проведено цілу низку виховних заходів. Це і урочиста лінійка, і тематичні уроки, виховні години і виставки художньої літератури, конкурс читців поетичних творів Тараса Шевченка. Учні із задушевним почуттям та ліризмом декламували поезії Т.Шевченка, провели конкурси і вікторини серед знавців творчості та життєвого шляху Тараса Шевченка, виставки виробів і малюнків, присвячених постаті Великого Кобзаря.

Метою цих заходів було поглиблювати знання учнів про Т.Г. Шевченка, розкрити велич українського генія, наблизити його до серця кожного учня, стимулювати пізнавальний інтерес дітей до його життєвого і творчого шляху, виховувати шану і повагу до Шевченка та його творчості, гордість і патріотизм українського народу.

На урочистій загальношкільній лінійці, якою було розпочато вшанування пам’яті Тараса Шевченка, члени учнівського самоврядування школи розповіли про цікаві сторінки життя поета, інсценізували уривки творів Шевченка.

В кожному класі була проведена єдина виховна година «Звучи над нашим рідним краєм, безсмертне слово Кобзаря!».

Переглядів: 282 | Додав: hamer23 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar