Головна » 2017 » Січень » 31 » Зима щедра святами
02:40
Зима щедра святами

Зима щедра святами

Подивіться січень йде,

Новий рік до нас веде.

                                 

 

  29 грудня у Томаринській ЗОШ І – ІІ ступенів відбулося новорічне свято «Зимова фантазія новорічної ночі». Новоріччя відбулося у святково прибраному залі, до якого «завітала чудова красуня ялинка» від спонсора школи Анюхіна Ю.О.. На свято були запрошені почесні гості: голова сільської ради – Римашевська Віра Кирилівна та депутат районної ради – Литвина Любов Михайлівна, які привітали батьків, дітей, працівників школи з новорічними святами і подарували солодкі подарунки. Свято для дітей проведено у розважально-конкурсній програмі, яку вели Дід Мороз і Снігуронька. Активну участь у святі прийняли учні школи: Сергійчук А. (8 клас), Загрєбаєва А. (5 кл.), Канівець Л.(8 кл.), Омельченко С. (8 кл.), Рубець Ю. (7 кл.), Хрустальов А. (9 кл.), Кешкентій В. (7 кл.), Кешкентій Д. (3 кл.), Друцький Р. (9 кл.), Рубець Д. (3 кл.), Кожакар М. (5 кл.) та мед брат Подрепний Ю.М., за музичне оформлення відповідала Венгеловська Н.А., технічний редактор – Лобанов М.С.

  Виноситься подяка батькам, які прийняли активну участь у новорічному балі-маскараді у виготовлені новорічних костюмів для своїх дітей.

  На канікулах проводилась для дітей розважально-конкурсна  програма та дискотека.

  Щиро вітаємо всіх з 2017 роком. Бажаємо міцного здоров'я, мирного неба, успіхів у навчанні та у роботі.

20 січня 2017 року школу відвідав філарет Михаїл, який освятив усіх учнів, працівників школи та побажав всім  здоров'я, а учням – вчитися, поважати дорослих .

 

 

                        Педагог-організатор Стьобіна В.В.

Переглядів: 304 | Додав: hamer23 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
avatar
1
1 stebina • 17:29, 30.03.2017
Новорічне свято «Зимова фантазія новорічної ночі» справді було дуже цікавим та веселим! Діти приймали активну участь в проведенні свята та конкурсах. Найбільше мені сподобалося сценка "Сказка про Ивана Царевича и Коня". 
На канікулах Стьобіна В.В. проводила для дітей розважально-конкурсну  програму " Хто зверху". Учасниками стали команда хлопців та дівчат. Команди приймали участь в конкурсах: " Крокодил", " Літери", "Хто я", бліц опитування, "Дивоглядки". За участь в розважально-конкурсній програмі всі учасники отримали солодкі подарунки!
avatar