Головна » 2017 » Квітень » 27 » «ТАВРІЙСЬКИЙ БАРВОГРАЙ»
21:56
«ТАВРІЙСЬКИЙ БАРВОГРАЙ»

КОНКУРС - ОГЛЯД

«ТАВРІЙСЬКИЙ БАРВОГРАЙ» -- ЦЕ НАШІ ТАЛАНТИ

Згідно річного плану роботи школи , з метою формування у дітей та учнівської молоді національної свідомості , виявлення та підтримки обдарованих дітей і молоді , залучення їх до активної участі у мистецькому житті рідного краю у Томаринській ЗОШ І – ІІ ступенів пройшов конкурс-огляд дитячої та юнацької творчості «Таврійський барвограй» . Завдання огляду-конкурсу :

- формування естетичних смаків та позитивних емоцій під час сприймання творів мистецтва;

- розвиток духовно- моральних цінностей особисті засобами мистецтва;

- сприяння розвитку та популяризації творчих здобутків художніх колективів та окремих виконавців ;

- вивчення, збереження та популяризація художніх творів.

Тематика огляду – конкурсу довільна . Розпочався шкільний огляд піснею у виконанні Загрєбаєвої А. (5 кл.), Кожакар М. (5 кл), Курінної К. (6 кл). Потім свої таланти показали учні 4 класу (класовод Тітаренко А.М), потім захопив своїм співом учень 3 класу Рубець Д. (класовод Колосова В.В.) та не залишилися осторонь учні 2 класу (класовод Стьобіна В.В.) та наймолодші учасники конкурсу учні 1 класу (класовод Венгеловська Н.А.)

Від журі слово мала директор школи Скуба Я.А.. Подякувала за хвилини радості, які отримали дорослі на огляді – конкурсі «Таврійський барвограй» у школі та побажала і учням, і дорослим міцного здоров'я, миру, затишку і тепла. Колектив учителів та учнів Томаринської ЗОШ І – ІІ ступенів пишається своїми обдарованими дітьми і докладе зусиль , щоб їхні таланти розвивалися.

 

   

Переглядів: 399 | Додав: hamer23 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar