Головна » 2017 » Жовтень » 14 » Цінний подарунок школі
01:12
Цінний подарунок школі

Цінний подарунок школі

11 вересня 2017 року в загальноосвітній школі І-ІІ ступенів села Томарине педагогічний та учнівський колективи школи мали радісну подію - урочисте вручення шкільного автобуса.

На це маленьке свято у школу завітали голова райдержадміністрації Гомон О.В. , перший заступник голови райдержадміністрації Дробиш І.О. , заступник голови районної ради Джаманова І.А., голова районної ради Коновалов В.І. начальник відділу освіти, молоді та спорту Наталія Владиславівна Стаднік , депутат районної ради Литвина Любов Михайлівна та Томаринський сільський голова Віра Кирилівна Римашевська.

Гомон О.В. та Коновалов В.І. привітали вчительський та учнівський колективи з отриманням шкільногоавтобуса, а також батьків, які теж відвідали захід. Керівники району підкреслили, що влада не повинна бути осторонь підростаючого покоління, тому головне завдання громади – створити сприятливі умови для навчально-виховного процесу школярів. Школярам побажали приємних поїздок, насичених цікавими подіями та гарними оцінками буднів і завжди святкового настрою.

Від імені громади подякували владі за подарунок Томаринський сільський голова Віра Кирилівна Римашевська та представники батьківського комітету.

Право перерізати стрічку, разом з головою РДА Гомоном О.В. та головою районної ради Коноваловим В.І. , отримали учні школи.


 

Дякуємо за цінний подарунок нашій школі!


 

Адміністрація школи

Переглядів: 280 | Додав: hamer23 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar