Головна » 2017 » Травень » 12 » Атестація школи
22:22
Атестація школи

ТОМАРИНСЬКУ ЗАГАЛЬНООСВІТНЮ ШКОЛУ І-ІІ СТУПЕНІВ АТЕСТОВАНО

26 квітня 2017 року відбулося підсумкове засідання атестаційної комісії з проведення державної атестації Томаринської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Бериславської районної ради Херсонської області.

Відповідно до порядку денного було погоджено висновки членів атестаційної комісії за напрямами освітньої діяльності Томаринської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів та сформовано вмотивовані рекомендації щодо підвищення якості надання освітніх послуг населенню за підсумками державної атестації навчального закладу.

У ході експертної оцінки Томаринської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів встановлено, що педагогічний колектив навчального закладу забезпечує реалізацію державної політики в галузі освіти, виконання вимог чинного законодавства. Проведена значна робота зі створення умов для здобуття базової загальної середньої освіти.

У навчальному закладі працюють 11 педагогів. Мають вищу педагогічну освіту 5, що становить 45 відсотків. Із загальної кількості педагогічних працівників мають першу категорію - 4 вчителі (36 відсотків), категорію «спеціаліст» - 7 вчителів (64 відсотка).

Вчителі навчального закладу використовують інформаційно-комунікаційні технології в педагогічній діяльності.

У навчально-виховному процесі педагогами широко використовуються мультимедійні педагогічні програмні засоби, мультимедійні презентації, відеофільми.

 

Навчальний заклад має свою електронну скриньку за адресоюtomarinezosh@ukr.net та сайт за адресою http:// tomarinozosh.ucoz.net/, який регулярно поповнюється інформацією.

 

У школі створені необхідні умови для самореалізації школяра в позаурочний час. Одним із найголовніших напрямків виховної - національно-патріотичне виховання, що за своїм значенням є стратегічним завданням сучасності. Важливим аспектом формування національної самоусвідомленої особистості є виховання поваги та любові до Конституції держави, Державних Символів, до державної мови, формування готовності до захисту Вітчизни.

Учні школи є постійними учасниками різних конкурсів:

Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді ім. Т.Г. Шевченка, Міжнародний конкурс ім.Петра Яцика, Міжнародний математичний конкурс «Кенгуру».

Колектив школи працює у тісній співдружності з батьками. У навчальному закладі постійно діють: рада школи, батьківський комітет, рада профілактики, педагогічний всеобуч. Батьки беруть активну участь у виховних заходах, організації та проведенні конкурсів, родинних свят тощо.

Батьківська громадськість залучається до контролю за організацією харчування учнів, їхнього медичного обслуговування.

Продовжується робота щодо покращення умов навчально-виховного процесу. За рахунок коштів районного бюджету у 2016 році встановлено 50 металопластикових вікон, 3 дверей та придбано електроплиту. За рахунок коштів сільської ради виконано роботи по ремонту покрівлі, встановлено 3 металопластикових вікна та 4 дверей у початкових класах.

За сприяння депутата районної ради Литвиної Любові Михайлівни проведено заміну лінолеума у 8 навчальних кімнатах, придбано скатерті, серветки для шкільної їдальні та оргтехніки. На день Святого Миколая придбано подарунки для учнів школи та канцтовари.

Завдяки спонсорській допомозі фермерського господарства «Житниця Півдня» (керівник Яровий Володимир Іванович) встановлено 3 металопластикових вікна та придбано 10 офісних стільців.

При фінансовій допомозі СТОВ «Берегиня» (керівник Деркач Віктор Андрійович) діти отримали новорічні подарунки.

За результатами засідання атестаційної комісії прийнято рішення – визнати атестованою Томаринську загальноосвітню школу І-ІІ ступенів.

Переглядів: 277 | Додав: hamer23 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar